om Mig

John Kristensen

Jeg har malet på hobbyplan siden 2003 og jeg nyder hvert sekund foran lærredet og arbejdet med de mange processer, der opstår undervejs i et værk´s tilblivelse.

Mit første større maleri : Angels and Demons, var naturligvis inspireret af vor tids fortolkninger af engle og dæmoner og alt derimellem…..!! Det er et af mine yndlingsmotiver.

Jeg har rejst meget, i hele verdenen og har sammen med min familie boet og oplevet mange andre lande, kulturer og religioner. Disse oplevelser har jeg med i bagagen og det giver inspiration til mange af mine billeder.

”Africa” er et af dem, hvor livet blandt almindelige afrikanere, har inspireret mig til motivet.

Jeg er glad for at sætte kulør på mine billeder og anvender ofte stærke farver som rød, gul, rosa og varme nuancer i mine billeder. Jeg arbejder ofte med disse farver, da de afspejler glæde og varme og det kan jeg godt lide i mine billeder . – Min kone (Helene) og jeg har hver vores individuelle stil og inspirerer hinanden med vores forskellige stilarter. Vi har altid nye værker undervejs og er glade for at have gæster i galleriet hvor vi kan dele vores kunst med andre og fortælle om vores værker.

 Jeg har netop åbnet et lille galleri og kunstbutik i en bygning ved siden af vores hovedbygning. Her kan der ses et udvalg af vores værker og kunstplakater, sammen med udvalgt keramik og kunsthåndværk.

Vi har udvidet med en lille Blomsterværksted, hvor der kan købes buketter, kirkegårdspynt og værtindegaver.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen hos os….

Åbningstider:
Onsdag og fredag 14.00 – 17.00
Lørdag 11.00 – 14.00 og efter aftale.