om OS

Helene Kristensen

Jeg er meget kreativ og æstetisk orienteret og henter megen inspiration fra naturen. Jeg begejstres let af smukke mønstre, former, farver og kontraster og disse motiver inspirere mig og indgår ofte ind i mine billeder.
Min uddannelsesbaggrund er egentlig langt fra den kreative verden, men jeg har i mange år malet på hobbyplan.

 Jeg har ligeledes beskæftiget mig med havedesign og har designet den store inspirationshave,  Præstegårdshaven i Kolding, hvor min mand John har Galleri;  Flowers and Art.
Jeg elsker at arbejde med blomster og har uddannet mig som blomsterbinder, da jeg elsker det kreative element.

` En aftentur i min have, ender ofte med nogle smukke buketter med havens mange blomster….!`

Jeg designer haver, blomster og billeder udfra  min viden om farveteori og  at skabe strukturer, kontraster og mønstre, udgør en rød tråd i mit arbejde.

Jeg har boet i udlandet i mange år og malet i min fritid og fået undervisning af forskellige kunstnere. De forskellige lande, religioner og kulturer jeg har oplevet, har præget mig og kommer også til udtryk i mine billeder. -Der indgår fx elementer fra den ægyptiske mytologi som fascinerer mig meget.

Mine malerier laver jeg med akrylmaling på lærred. Jeg ynder at bruge bladguld og sølv, kul og oliekridt og bruger blandt andet serigraf , stencils og udklip til mine mixed media collager på akvarelpapir.

“Når jeg maler, begiver jeg mig ud på en rejse …
  – og jeg ved aldrig helt hvor den ender …..!!! “

Ofte har jeg forudbestemt farvevalget når jeg begynder på et maleri, men jeg syntes faktisk mine bedste billeder, er dem hvor jeg maler ud fra spontanitet og med en umiddelbarhed.

John Kristensen

Jeg har malet på hobbyplan siden 2003 og jeg nyder hvert sekund foran lærredet og arbejdet med de mange processer, der opstår undervejs i et værk´s tilblivelse.

Mit første større maleri : Angels and Demons, var naturligvis inspireret af vor tids fortolkninger af engle og dæmoner og alt derimellem…..!! Det er et af mine yndlingsmotiver.

Jeg har rejst meget, i hele verdenen og har sammen med min familie boet og oplevet mange andre lande, kulturer og religioner. Disse oplevelser har jeg med i bagagen og det giver inspiration til mange af mine billeder.

”Africa” er et af dem, hvor livet blandt almindelige afrikanere, har inspireret mig til motivet.

Jeg er glad for at sætte kulør på mine billeder og anvender ofte stærke farver som rød, gul, rosa og varme nuancer i mine billeder. Jeg arbejder ofte med disse farver, da de afspejler glæde og varme og det kan jeg godt lide i mine billeder . – Min kone (Helene) og jeg har hver vores individuelle stil og inspirerer hinanden med vores forskellige stilarter. Vi har altid nye værker undervejs og er glade for at have gæster i galleriet hvor vi kan dele vores kunst med andre og fortælle om vores værker.

 Jeg har netop åbnet et lille galleri og kunstbutik i en bygning ved siden af vores hovedbygning. Her kan der ses et udvalg af vores værker og kunstplakater, sammen med udvalgt keramik og kunsthåndværk.

Vi har udvidet med en lille Blomsterværksted, hvor der kan købes buketter, kirkegårdspynt og værtindegaver.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen hos os….

Åbningstider:
Onsdag og fredag 14.00 – 17.00
Lørdag 11.00 – 14.00 og efter aftale.